top of page
Peter en Ang met handpan .jpg

InnerSoulz Company

Mediumschap, Training & Coaching 

WELCOME

Welcome visitors to your site with a short, engaging introduction. Double click to edit and add your own text.

New In

Zero Waste
Bath Products

Where quality meets eco-friendly

Boek nu

Ons aanbod

Ben je geïnteresseerd in zelfontwikkeling & spiritualiteit? Wil je meer leren vertrouwen op jouw intuïtie en ontdekken wat jouw levensmissie is? 

Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek! 

Trainingen 

Retreats 

Readings

Familieopstellingen

Energetix 

Het meest bijzondere aan mijn vak is de verbinding en emoties mogen delen van volwassenen en kinderen. Ik begeleid mensen om hun leven in een ander perspectief te zien. 

 

Soms vraag je jezelf af, waarom gebeurt dit mij nu? Waarom moet ik bepaalde dingen meemaken in mijn leven? Dit heeft allemaal te maken met jouw levenspad. Een pad die jij mag bewandelen op jouw manier. Aan jou de keus om boos of verdrietig te blijven of om het leven te omarmen en er iets van te leren.

 

Door ons ego (ons individuele denkbeeld dat ons wereldbeeld bepaald) denken we alles al te weten over onszelf en willen we het voor de buitenwereld allemaal goed doen. We vergeten hierdoor hoe belangrijk het is om kwetsbaar te zijn en naar ons gevoel te luisteren. Helaas komen we hier vaak pas achter na een traumatische gebeurtenis, zoals bijvoorbeeld een echtscheiding, ziekte, verlies van dierbaren of burn-out.

 

Ik help mensen deze trauma's te verwerken en op een zeer efficiënte manier los te laten. Het allerbelangrijkste is het kunnen genieten van het nu, want een dag zonder gevoel is een dag niet geleefd! 

 

Ben jij er klaar voor om angsten en problemen los te laten en wil je leren om overal jezelf te kunnen zijn en je vrij te voelen? 

Plan nu een afspraak voor een sessie in mijn praktijk. 

 

Warme groet, 

 

Angela Barton 

Medium, Trainer & Coach 

Retreats Intuitieve Zelfontwikkeling.png

Follow Us

bottom of page